17 Δεκεμβρίου, 2009

Ο Γιώργος Αη-Βασίλης


Ο Άγιος-Βασίλης φέτος απ' ότι φαίνεται δεν θα μπορέσει να έρθει τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα. Τον σταμάτησε ο Αλμούνια και διάφοροι άλλοι οίκοι στις Βρυξέλλες και του απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα μας. Του είπαν ότι δεν ήμασταν καλά παιδιά τα τελευταία χρόνια και δεν δικαιούμαστε παιχνίδια.
Πολύ στενοχωρηθήκαμε όλοι. Το χαμόγελο της ελπίδας χάθηκε από τα χείλη μας. Ο Πρωθυπουργός μας, μάταια προσπαθεί να συνεννοηθεί και να πείσει το πνεύμα των Χριστουγέννων να μιλήσει στους εταίρους μας για να μας συγχωρήσουν. Και τι δεν τους είπε, ότι δεν θα το ξανακάνουμε, ότι το μετανιώσαμε, ότι δεν αξίζουμε τόσο σκληρή τιμωρία, ότι θα γίνουμε καλά παιδιά από το 2010 και μετά. Τίποτε. Ούτε τους τάρανδους με το έλκηθρο είπαν δεν θα αφήσουν να πετάξει πάνω από τον εναέριο χώρο μας, μη τυχών και πέσει κατά λάθος κανένα δώρο.
Εγώ όμως έχω να κάνω μία πρόταση στον αρχηγό μας. Γιατί δεν ντύνεται αυτός Αη-Βασίλης, καλή ώρα σαν τον Τσάβες και να διοργανώσει κι αυτός "Σοσιαλιστικό παζάρι";     
Μ' αυτό τον τρόπο και η δημοφιλία του προέδρου μας θα απογειωθεί και το χαμόγελο θα γυρίσει στα χείλη μας και θα πάρουν τα παιδάκια μας δώρα και θα σκάσουν και οι εταίροι μας και οι διάφοροι οίκοι αξιολόγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: