20 Απριλίου, 2010

Μεγάλη ευθύνη το κλπ

Ο αγαπημένος μου δήμαρχος, αφού όρισε παλιούς αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και τους φόρτωσε με ευθύνες τους καυμένους, αποφάσισε να μου δώσει κι εμένα ένα τομέα ευθύνης. Τον "κλπ".
Είναι μεγάλος τομέας και με πάρα πολλές ευθύνες κι ας μην το καταλαβαίνετε εσείς.
Και μάλιστα για να σας το αποδείξω, διαβάστε:

Με απόφαση του Δημάρχου λοιπόν Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν:

1. Βασίλειος Μάντζιος, με ευθύνη αναπλήρωσης του Δημάρχου, τη λειτουργία των καταστημάτων, τον τομέα αθλητισμού και την υπογραφής εγκεκριμένων χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής.

2. Επαμεινώνδας Ριστάνης, με ευθύνη τον τομέα διοίκησης, τα Δημοτικά Διαμερίσματα, την προγραμματική για την ΟΑΣΗ, την υλοποίηση κοινών έργων Δήμου- ΔΕΥΑΙ στα Καρδαμίτσια και τη Βρυσούλα κλπ.
3. Φώτιος Μπουραντάς, με ευθύνη τον τομέα καθαριότητας, κυκλοφοριακών θεμάτων κλπ.

4. Κων/νος Τσάγκας, με ευθύνη τον τομέα των έργων, της εξυπηρέτησης του πολίτη, τον καθαρισμό των τειχών του κάστρου κλπ.
5. Άννα Ασημακοπούλου, με ευθύνη τον τομέα ευρωπαϊκών προγραμμάτων, κλπ.

Κάθησα και σκέφτηκα πολύ σοβαρά. Μεγάλη ευθύνη το κλπ. και με πολύ μεγάλη γκάμα θεμάτων. Τι να πρωτοαντιμετωπίσω; Πελάγωσα. Για καλή μου τύχη διάβασα ότι δεν έχει οριστεί αντιδήμαρχος για  το παζάρι, αλλά ούτε και για την οργάνωση της καθημερινής εμποροπανήγυρης του παλίμνιου χώρου.
Συγκεκριμένα σκέφτηκα να αναλάβω το χώρο έξω από το θεατράκι στα παλιά σφαγεία. Θα βοηθάω τα Σαββατοκύριακα του τσιγγάνους να απλώνουν και να μαζεύουν στα φορτηγά τους τα λουλούδια και τα δέντρα που φέρνουν για πώληση.
Έτσι, θα ξεκινήσω σιγά-σιγά, γιατί έχει πολύ δουλειά αυτός ο τομέας στην πόλη μας και δε θέλω να κουραστώ από την αρχή. Έρχεται σε λίγους μήνες ο Σεπτέμβριος και πρέπει να κρατήσω δυνάμεις, να προετοιμαστώ και για το bazaar μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: