09 Μαρτίου, 2011

ΕΤΣΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ



Μια ευγενική συμβουλή προς τον αντιδήμαρχο έργων κ. Μασσαλά, που καπνίζει αδιακρίτως σε οποιοδήποτε μαγαζί κι αν βρεθεί.
Προσέξτε αγαπητέ κ. Μασσαλά, μην πάθετε ότι ο κύριος στο video.
Προσπαθήστε να καταλάβετε, ότι είστε θεσμικός παράγοντας σ΄αυτήν την πόλη και κατ' επέκταση κύριος εκπρόσωπος της νομιμότητας.
Λίγη διακριτικότητα, έτσι για τα μάτια του κόσμου, δε βλάπτει. Κακοχαρακτηρίζεστε.

2 σχόλια:

The exiled Hussar είπε...

Όντως το κακό με το κάπνισμα έχει παραγίνει. Οι καπνιστές πλέον καπνίζουν εντελώς απροκάλυπτα και μάλιστα με ένα ειρωνικό ύφος, αγνοώντας ότι παρανομούν. Ας μην αναφέρω τους γελοίους ισχυρισμούς των καταστηματαρχών. Αυτά τα πράματα δεν στέκουν. Ο σεβασμός στον πελάτη σε πλήρη έκταση. Αν βέβαια ο πελάτης τυχαίνει να καπνίζει. Πάντως όταν μπαίνω σε μαγαζί ρωτάω αν είναι για καπνίζοντες ή μη. Για να καταλάβουν ότι χάνουν και από αλλού πελατεία.

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Δήμαρχος δηλώνει ότι θα είναι "ελαστικός" για τους παραβάτες είναι σίγουρο ότι το μέτρο θα αδρανοποιηθεί πλήρως. Εξάλλου και οι δημοτικοί χωροφύλακες ελέγχουν μόνο αν τα αυτοκίνητα των υπηκόων έχουν κάρτα στάθμευσης και τίποτα άλλο. Και απο την άλλη ο Δήμος γέμισε τις γειτονιές με ελεγχόμενη στάθμευση (για να βγαίνει και το μεροκάματο των χωροφυλάκων) αλλά οδοκαθαριστής ούτε για δείγμα. Κι ας είναι τα δημοτικά τέλη στο λογαριασμό της ΔΕΗ περισσότερα απο το ρέυμα που καταναλώνεις.