14 Απριλίου, 2011

Τουριστικές Προσφορές


Θέλετε να πλύνετε το λεωφορείο σας και δεν έχετε που; Εμείς σας προσφέρουμε το ιδανικό περιβάλλον.
 Άνετο πάρκινγκ!
Ειδυλλιακό χώρο!
Δωρεάν νερό!
Ελάτε στον παραλίμνιο δρόμο των Ιωαννίνων να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι και θα μας ξαναπροτιμήσετε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε όλες τις πόλεις του πολιτισμένου κόσμου υπάρχουν ειδικές θέσεις στάθμευσης για τα τουριστικά λεωφορεία που καλύπτουν και τις στοιχειώδεις ανάγκες των οδηγών μέχρι να επιστρέψουν οι τουρίστες που αφήνουν ουκ ολίγα χρήματα σε κάθε προορισμό.Εδώ μόνο να τα πάρουμε και τίποτε απο παροχες αυτού του είδους. Το λεωφορείο μ ενα κουβαδάκι δεν πλένεται καθάρισμα τζαμιών είναι ουσιαστικά με ελάχιστο νερό.(αδειάζει η λίμνη με το παγούρι?) Αλλά ας τους απαγορεύσουμε και την είσοδο ακόμα όπως επιτάσσουν και τα σήματα στην είσοδο της πόλης για τα τουριστικά λεωφορεία και ας αφήσουμε την πόλη με όσο το δυνατό λιγότερους τουρίστες αφού όλα τα άλλα τα πρόκοψαν οι διοικούντες και μας χαλάνε την εικόνα αυτά.

Ororra είπε...

Το θέμα δεν είναι ούτε το νερό, ούτε η απαράδεκτη παρουσία των παρκαρισμένων λεωφορείων στον παραλίμνιο δρόμο. Το θέμα μας είναι η απαράδεκτη τουριστική εικόνα που παρουσιάζεται στους επισκέπτες και κατοίκους αυτής της πόλης. Ο οδηγός να πλένει με το κουβαδάκι του τα τζάμια του λεωφορείου δίπλα ακριβώς στο "κόσμημα" της πόλης, τη λίμνη.
Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ένα χωράφι που να ανήκει στο Δήμο για να δημιουργήσει ένα χώρο παρκινγκ τουριστικών λεωφορείων. Ακόμη κι αν δεν έχει ο Δήμος θα μπορούσε χρόνια τώρα να έχει αγοράσει ένα κι όχι να περιμένουμε πότε θα μας παραχωρηθεί το ΚΕΚΩΠ, αν μας παραχωρηθεί για να φτιάξουμε παρκινγκ λεωφορείων.
Το χωραφάκι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ πως βρέθηκε αμέσως;
Τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων και σωστού σχεδιασμού.

Ανώνυμος είπε...

Ταυτόχρονα μπορείτε να θαυμάσετε και τις προιστορικές άθλιες τουαλέτες που βρίσκονται στον ίδιο χώρο σκοτεινές και ακάθαρτες δείγμα κι αυτές του πολιτιστικού επιπέδου των αρμοδίων.