04 Δεκεμβρίου, 2011

Η Λίμνη των Ξωτικών


Η προσπάθεια του Δήμου με το Χριστουγεννιάτικο στήσιμο "Της Λίμνης των ξωτικών" εδώ που έχουμε φτάσει θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ καλή προσπάθεια για πρώτη χρονιά.
Το πρόβλημα κάθε φορά σε οποιαδήποτε προσπάθεια δεν είναι η καινοτόμα ιδέα, αυτό το έχουμε συνηθίσει ότι δεν υπάρχει στα βουνά που ζούμε, αλλά το στήσιμο το οποίο το εκτελούν και το επιβλέπουν άνθρωποι χωρίς καμία αισθητική ή μάλλον της αισθητικής του παζαριού πάντα σε συνδυασμό με αυτή του πανηγυριού. Κοντολογίς Κιτσιά στο μεγαλείο σου.


Στην πρόσφατη επίσκεψή μου με άγγιξε κι εμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων και αποφάσισα να κάνω ένα διαγωνισμό που θα σας μοιράσει πολλά δώρα.

 Κουίζ λοιπόν για τους ψαγμένους Γιαννιώτες: Τί πουλάει αυτό το σπιτάκι-τσαντήρι των Ξωτικών και τί κρύβεται πίσω από τη λινάτσα;


Σας προσφέρω και τη βοήθεια του blog με την επόμενη φωτογραφία.


Ο νικητής αυτού του διαγωνισμού κερδίζει το σπιτάκι-τσαντήρι των ξωτικών μαζί με την προέκτασή του, καθώς και μία έκπληξη που θα την πάρει στο σπίτι του και θα σας αποκαλύψω αύριο.

 Την απάντηση θα τη βρείτε στην αυριανή ανάρτηση. Ο χρόνος σας αρχίζει τώρα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουαλετα εκστρατειας...........τι κερδιζω;

Πέρα βρε έχει είπε...

Μήπως είναι ξωτικό μανάβικο και πουλάει ξωτικά φρούτα τα οποία διατηρούνται όξω μόνο σε ειδική ξωτική λινάτσα από την χώρα των ξωτικών;

Έχω άλλη μία μαντεψιά;

Μήπως είναι εκεί μέσα κρυμμένη η λίμνη των ξωτικών;

____________
Πήγα κι εγώ μια βόλτα να δω την πολυδιαφημισμένη λίμνη. Ότι και να πει κανείς για αυτή την αηδία, λίγα είναι.

Ororra είπε...

Δε μπορώ να σας απαντήσω ακόμη, δεν έχει λήξει ο χρόνος του διαγωνισμού, αλλά θα πάρετε σίγουρα ένα δωράκι για την ταχύτητα της σκέψης και την αχαλίνωτη φαντασία σας.

Υ.Γ. Κλεψιές δε θα δεχτώ π.χ. να πάει αύριο κάποιος στη Λίμνη και να ρωτήσει τα Ξωτικά.

Που πας ρε Καραμήτρο! είπε...

Μήπως πουλάει υπηρεσίες ημιυπαίθριας απόφραξης ουροποιητικού?