27 Δεκεμβρίου, 2011

Η Λίμνη των ξωτικών

Αγαπητοί κ. Υπεύθυνοι του Δήμου και της "Λίμνης των Ξωτικών" σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να διώξετε αυτά τα απαίσια ξωτικά που ήρθαν φέτος στα Λιθαρίτσια και να φέρετε τα καλά, εκείνα που εργάζονται όλο το χρόνο για να είναι έτοιμα τα Χριστούγεννα.
Κι επειδή το πνεύμα των Χριστουγέννων ήρθε και με άγγιξε και μου έδωσε όλη την καλοσύνη που του περίσσεψε, ένιωσα κι εγώ την ανάγκη να σας τη μεταφέρω, μήπως και δούμε κάποτε σ' αυτήν την πόλη Καλά Χριστούγεννα.


Έκανα μια πολύ μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και είπα να σας δείξω πως τα 300.000 Ευρώ που ξόδεψε, θεωρητικά πάντα ο Δήμος Τρικαίων, μπόρεσαν και αξιοποιήθηκαν προς όφελος των δημοτών του, των παραγωγικών φορέων και της προβολής του Δήμου. 


Κι επειδή οι άνθρωποι άρχισαν από το καλοκαίρι να το σχεδιάζουν και να το οργανώνουν δεν ντράπηκαν να κάνουν και μία παρουσίαση στα ΜΜΕ της πόλης τους.


Σκέφτηκαν επίσης ότι αφού είχαν κάτι να παρουσιάσουν καλό θα ήταν να το προβάλουν και μέσα από κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.





Δε χρειάστηκε να πληρώσει η Περιφέρειά τους 18.643 ευρώ στην ΕΤ3 για την  τουριστική προβολή της περιοχής τους ενόψει της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως αποφάσισε η δική μας Περιφέρεια.
Σίγουρα πλήρωσε πολύ λιγότερα στην εκπομπή ¨Κυριακή στο χωριό" που παρουσιάστηκε μάλιστα ανήμερα Χριστούγεννα στους δέκτες μας. 


Κι επειδή είμαι γεμάτη καλοσύνη από το "Πνεύμα των Χριστουγέννων" θα σας συμβούλευα αγαπητοί μου φίλοι του Δημαρχείου ν' αρχίσετε από τώρα να διαλέγετε και να οργανώνετε τα εργατικά ξωτικά, αν υπάρχουν εκεί στο χώρο, γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουμε γεμίσει Καλικάντζαρους.  

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πολύ καλή ιδέα η Λίμνη των Ξωτικών στ; Λιθαρίτσια αλλά κακή η εκτέλεση.

Προσωπικά αρνητικά σημεία που μπορούνε να βελτιωθούν:

1. Ανυπαρξία προστατευτικών γύρω από τραινάκι και «ιπτάμενη περιστροφή», κίνδυνος για τη δίχρονη κόρη μου, έπρεπε συνέχεια να την κρατάω από το χέρι
2. Ένα ταμείο για όλα τα παιχνίδια και αυτό στο πιο απομακρυσμένο από την είσοδο σημείο… χρόνος αναμονής μεγαλύτερος από 20 ‘
3. Το καρουζέλ θα μπορούσε να είναι έξω από την τέντα, έχει δικό του στέγαστρο
4. Η μουσική tecno kai bit μέσα στην τέντα δεν συνάδει με το κλίμα των Χριστουγέννων, και έκανε την αναμονή για αγορά εισιτηρίου ακόμη πιο δυσάρεστη.

Βέβαια ήταν η πρώτη φορά, οπότε κάθε αρχή και δύσκολη.

Του χρόνου καλύτερα !!!