29 Απριλίου, 2010

Διαρκής και δίχως όρια αναζήτηση

Διάβασα μία μέρα μια φοβερή είδηση με τίτλο "Πολτοποίηση ή υπόγειοι κάδοι στην υπηρεσία καθαριότητας!" .

«Η αναζήτηση σύγχρονων μεθόδων συγκομιδής απορριμμάτων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, γι’ αυτό οποιαδήποτε τεχνολογική εξέλιξη εξετάζεται ενδελεχώς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση», τόνισε ο Δήμαρχος Νίκος Γκόντας.
Μέχρι να τελειώσει αυτή η "Οδύσσεια" της αναζήτησης, εσείς μπορείτε να αντικρίζεται εικόνες μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης του απαράμιλλου κάλλους που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες-καρτποστάλ!


π.χ.στη Δόμπολη οι κάδοι δε μπορούν να μπουν στις εσοχές που έχουν δημιουργηθεί στο δρόμο γι' αυτό το σκοπό, γιατί τα σημεία αυτά είναι γεμάτα λάσπη. Σ' αυτή την περίπτωση δεν ξέρω αν είναι υπεύθυνος ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ή ο αντιδήμαρχος πρασίνου. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να είναι ο ίδιος στα κλπ. Δεν μας το έχει ξεκαθαρίσει ο Δήμαρχος. Το σίγουρο είναι ότι αν δεν το καθαρίσουν, τουλάχιστον ας κουρέψουν λίγο το γκαζόν που φύτρωσε ή έστω ας φυτέψουν κανένα λουλουδάκι.


Σε κάποιο σημείο για να κρύψουν τις εσοχές στο δρόμο πρόσθεσαν κι έναν επιπλέον κάδο. Έξυπνο πολύ.Η ανακύκλωση όμως ανακύκλωση. Αυτή η αναζήτηση ευτυχώς πέτυχε!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!!!!!