10 Φεβρουαρίου, 2011

Γελωτοθεραπεία



Το εθνικό μας ψυχοπλάκωμα θέλει εναλλακτικές προτάσεις αντιμετώπισης. Το καλύτερο αποδεδειγμένα φάρμακο είναι το γέλιο, το λένε άλλωστε και οι γιατροί. Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να μας συμβεί στη δουλειά, αν έχουμε, στην οικογένεια που τρέχουμε όλοι πανικόβλητοι και μιλάμε μόνο για τα τετριμμένα λόγω έλλειψης χρόνου, στις παρέες με τους φίλους μας που είναι όλοι ψυχοπλακωμένοι, στη θέαση της τηλεόρασης που μας καταρρακώνει χειρότερα, στις εκδρομές που τις έχουμε κόψει για ευνόητους λόγους, στην αγορά που δεν πάμε, κλπ, έχουμε για εσάς την εναλλακτική πρόταση!

Λέγεται "Γελωτοθεραπεία" και διαφημίζεται σαν το 1ο club γέλιου. Η ιδέα της yoga του γέλιου, ξεκίνησε λέει από τη Βομβάη της Ινδίας, τυχαίο; και σήμερα υπάρχουν πάνω από 6.000 club γέλιου, σε 61 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Αν σας ενδιαφέρει ήρθε και στην πόλη μας!
Τρέξτε-προλάβετε!




Οι ψυχοπλακωμένοι στο παραπάνω βίντεο από τη Mumbai τη βρήκανε τη λύση.
Αν δεν έχετε κι εσείς χρήματα να πληρώσετε για να γελάσετε, σας έχω εναλλακτική πρόταση Γελωτοθεραπείας δωρεάν.
Γέροι, γριές, νέοι, νιες, ενήλικες, μεσήλικες, παιδιά, ραντεβού έξω από την Περιφέρεια ή από το Δημαρχείο, σε ένα από τα επόμενα συμβούλιά τους που θα συζητάνε για τα σκουπίδια ή τη λίμνη μας.
Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: