15 Μαρτίου, 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

"ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ"
\
τι έχετε να πείτε εσείς του Σωματείου;


Θέλετε κατάργηση δημοτικού φόρου; Πόσο πρόστιμο πρέπει να πληρώνετε πολλοί από εσάς άραγε, που έχετε καταπατήσει όλη τη δημοτική κοινόχρηστη έκταση, που έχετε χτίσει παντού αυθαίρετες κατασκευές, που έχετε εξοστρακίσει από όλα τα πεζοδρόμια και τις πλατείες τους πεζούς.


Αλλά δε φταίτε εσείς, φταίνε οι δημοτικοί μας άρχοντες, παλιοί και νέοι που στο όνομα της "ανάπτυξης", επιτρέπουν παντός είδους αυθαιρεσίες και τις νομιμοποιούν ακόμη περισσότερο ακουμπώντας π.χ. στο μπαράκι στο trois, που βρίσκεται καταμεσής στο πεζοδρόμιο, πίνοντας το ποτό τους κάθε Σάββατο πρωί.


Άλλα μπαράκια, δε μπορούμε να μην το αναφέρουμε, φροντίζουν περισσότερο τους πεζούς τους. Σκέφτηκαν να βάλουν καναπέ πάνω στο πεζοδρόμιο για να ξεκουράζονται ή να ακουμπούν τα ψώνια τους οι περαστικοί, για να παίρνουν μια ανάσα. Εύγε!



Αν κάποια στιγμή όμως όλοι εμείς οι πεζοί πολίτες διαδηλώσουμε, δε θα κρατάμε μπαλόνια, αλλά πέτρες και βαριοπούλες. Γι΄αυτό καλά θα κάνετε να προσέχετε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχοι, υπάλληλοι ελεγκτικών ύπηρεσιών, υπάλληλοι ΙΚΑ,αστυνομικοί,δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και άλλα πρόσωπα που λόγω της ιδιότητας τους ασκούν εξουσία είναι γνωστό τοις πάσι οτι συμμετέχουν εμφανώς ή αφανώς στα μαγαζιά αυτά. Αν συνυπολογιστεί και το περίφημο πολιτικό κόστος που οι δημοτικές παρατάξεις λαμβάνουν υποψη και που οι οργανωμένες μειοψηφίες το κρατούν επίκαιρο προς οφελός τους (τόσοι εργαζόμενοι στα μαγαζιά τόσες οικογένειες κλπ)είναι απόλυτα βέβαιο ότι σε λίγο θα χρειάζεται άδεια στους κατοίκους γύρω απο τα μαγαζιά για να μένουν στα σπίτια τους παρά τα πολιτιστικά κέντρα που έλεγε και ο Γιαννόπουλος για να λειτουργήσουν.

Ororra είπε...

Αυτό που με στενοχώρησε περισσότερο στη χθεσινή διαδήλωση, είναι ότι περίμενα το Θεματικό μας Αντιπεριφερειάρχη-Ιδιοκτήτη bar-cafe-Γυμναστή της Δημόσιας Εκπαίδευσης, κ. Κολόκα, μπροστάρη στη διαμαρτυρία.
Κοτζάμ μαγαζάτορας και να λείπει;
Μήπως δεν του έδωσαν μπαλονάκι οι άλλοι και θύμωσε το χρυσό μας;