11 Μαΐου, 2011

Ο κύριος Πηδηχτ-όπουλος



Σήμερα θα μιλήσουμε για κάποιον «Πηδηχτ-όπουλο» αναπληρωτή καθηγητή που εδρεύει σε κάποιο Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κύριο χαρακτηριστικό του Τμήματος είναι ότι η πλειοψηφία του αποτελείται από φοιτήτριες.
Ο «Πηδηχτ-όπουλος» έχει ως διδακτική μέθοδο να καλεί τις φοιτήτριές του πρώτα για μία εξέταση από το κρεβάτι του και μετά από τα έδρανα του Πανεπιστημίου.
Αν κάποιο κορίτσι αποφασίσει να πάρει τα «πριβέ» Σεμινάρια θα μπορέσει να φτάσει και στο στόχο της, το πτυχίο. Αν όμως δεν ενδώσει και αντισταθεί στις ορέξεις του πνευματικού αυτού πατέρα, τότε μαύρο φίδι που την έφαγε. Μπορεί να σέρνεται εξάμηνα ατελείωτα, μόνο με το δικό του μάθημα και πτυχίο να μη βλέπει στον ορίζοντα.
Το γεγονός αυτό της θρασύτατης ανηθικότητας όλοι το γνωρίζουν, χρόνια τώρα, εντός των πυλών και όχι μόνο του Πανεπιστημίου. Φυσικά μένει ατιμώρητο, γιατί πολύ απλά κανένας δεν τολμά να το αγγίξει. Ποιος από τους συναδέλφους του "πνευματικού" αυτού ανθρώπου θα τολμούσε ποτέ να καταφερθεί εναντίον του; Σήμερα εσύ αύριο εγώ.
Ποιο παιδί 18 και 22 ετών θα μπορούσε να τα βάλει με την εξουσία του Αναπληρωτή καθηγητή; Ποιος γονέας θα μπορούσε να βγάλει άκρη σε ένα σύστημα καλυμμένης ανηθικότητας, ατιμωρησίας και αυθαιρεσίας;
Ο αχόρταγος και ανικανοποίητος «Πηδηχτ-όπουλος» τα γνωρίζει όλα αυτά πολύ καλά. Χωρίς κανένα όριο και φραγμό, χρόνια τώρα, εκβιάζει απροκάλυπτα τις απελπισμένες φοιτήτριες, προσπαθώντας να τις παρασύρει στο κρεβάτι του με αντάλλαγμα το πτυχίο τους.

Αν θέλει λοιπόν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων να συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων και των πλέον άρτια οργανωμένων Πανεπιστημίων της χώρας, ας φροντίσει να αποβάλλει από τους κόλπους του όσους και όσες το ντροπιάζουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αδύνατο να πιαστεί στα "πράσσα" ο αχαρακτήριστος. Τα λές όλα στο κείμενό σου, πως να τα βάλει το κοριτσάκι μαζί του. Τα στοιχεία στον εισαγγελέα είναι η μόνιμη επωδός. Και πως να βρεθούν και από ποιόν? Θυμάμαι περίπτωση χρηματισμού καθηγητού ιατρικής στο πανεπιστημιακό Ιωαννίνων που του βρήκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσάντα και ο εισαγγελέας δεν "πείσθηκε" και ζήτησε αθώωση!!!!!!!