26 Μαΐου, 2011

Ησυχία μην ξυπνήσουν οι Γιαννιώτες


Αμ δε.  Νομίζεις...
Οι Γιαννιώτες είναι γνωστοί σε όλους και ιδιαίτερα στους ίδιους τους Γιαννιώτες, για τη συλλογικότητα, αγωνιστικότητα και συμμετοχικότητά τους. Είναι αυτοί που ιστορικά, τουλάχιστον στη σύγχρονη ιστορία, θα βγουν πρώτοι στους δρόμους διεκδικώντας μια θέση στην παραλία μόλις φτιάξει ο καιρός.


Είναι αυτοί που πρώτοι θα παλέψουν και θα συγκρουστούν για μια θέση παρκινγκ στη Γαριβάλδη.

Είναι η λεβεντιά τους και η επαναστατικότητά τους που θα ξεδιπλωθεί στις λαϊκές πίστες και στα ουζερί της πόλης

Είναι αυτοί που πρώτοι θα διαδηλώσουν μόλις τους πασάρεις ή αν έστω υποψιαστούν ότι θέλεις να τους πασάρεις τα σκουπίδια στο χωριό τους.

Είναι αυτοί που πρώτοι θα προτάξουν τα στήθη τους και θα ξεσηκωθούν με ανυπολόγιστες συνέπειες όταν τους ξυπνήσεις από το μακάριο ύπνο τους ή τους πειράξεις τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Είναι τέλος αυτοί που θα τους δεις πρώτους να συμμετέχουν γεμάτοι όρεξη, ιδέες, δύναμη, αποφασιστικότητα και ζωντάνια σε εθελοντικές δράσεις για την καλυτέρευση της ποιότητας της πόλης τους και της ζωής τους,

Απλά έχουν ένα ιδιόμορφο στυλ συμμετοχής. Τους αρέσει πάρα πολύ να δίνουν τα εύσημα στους πέντε-δέκα οργανωτές-εθελοντές, αλλά να παρακολουθούν από κάποιο μαγαζί. Είναι κάτι σα να λέμε «Εθελοντισμός από απόσταση» ή καλύτερα «Νοητή Συμμετοχή», «Συμμετέχω μ’ ακούς;», κλπ.

Με τον ίδιο απαράμιλλο Γιαννιώτικο αγωνιστικό και συμμετοχικό τρόπο, οι ίσως διακόσιοι «Αγανακτισμένοι» Γιαννιώτες, μαζεύτηκαν χθες μπροστά από τη Νομαρχία για να δείξουν σε όλον τον κόσμο για ακόμη μια φορά «ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ».

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. ΤΕΛΟΣ.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις, τι φταιει,αδελφε?
Οτι ειστε "τιγκα" στα κομματοσκυλα!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ από που μας τηλεφωνείς συνάδελφε;

Ανώνυμος είπε...

Ο ασπρομαλης καραφλος πρωην Δημαρχος με ποια ιδιοτητα πηγε?Γιατι τον προβαλαν τα καναλια?ΔΔεν προκειται να αφησουν καμια πρωτοβουλια να περπατησει γιατι τους χαλαει τη σουπα!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωγαμπρος ειμαι αδελφε,αλλα τα ξερω καλα τα γραμματα,βρειτε τα πρωτα με το Φιλιο (εμφιλιος!!! πουτανα ελληνικη γλωσσα) κι υστερα "αγανακτιστε" με την ησυχια σας!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις χασει λιγο το θεμα!!Αλλα μαλλον σου χαλαει κι εσενα τη σουπα η καθε πρωτοβουλια!!!Υπαρχει υψηλη πιθανοτητα να ξεβολευτεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Αβολευτος ημουν παντα,φιλε μου,ομως στην εκδηλωση στην πολη μας (σας),δεν ειδα καμμια απο τις γνωστες "πρασινες" φυσιογνωμιες!Τυχαιο,δε νομιζω!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν με αφορουν ουτε τα πρασινα ουτε τα κοκκινα ουτε τα μπλε!!O χωρος των σχολιων ειναι για να σχολιαζονται η δημοσιευσεις!!Αν εσυ δεν εχεις να πεις κατι για την δημοσιευση συνεχισε να σχολιαζεις τα σχολια!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις Laptop,ειμαι σιγουρος,ελπιζω να ταιριαζει με το χρωμα του καναπε σου!

Ανώνυμος είπε...

επαναστατες του facebook...

Ανώνυμος είπε...

Παχυδερμα και μαλθακοι της Γαριβαλδη.........

Ανώνυμος είπε...

Και της πλατειας Μαβιλη!

Ανώνυμος είπε...

Η πλατεια Μαβιλη ειναι ξεπερασμενη πλεον!!!Καθε Γιαννιωτης που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να κανει ενα περασμα με την "κουρσα" μπροστα απο τα μνημεια κακογουστιας τον τοπικων παραγοντων!!!

Ororra είπε...

Ραντεβού σήμερα όλοι στην πλατεία στις 8:00 μμ. για να διαφωνήσετε από κοντά. Σας βρίσκω πολύ "αγανακτισμένους"!

Ανώνυμος είπε...

Θα μαζευτούν ξανά και ξανά πολλοί. Θα συμφωνήσουν(?) στο τι δεν θέλουν. θα αναλωθούν σε γενικόλογες συζητήσεις - συνθήματα. Θα ονειρευτεί ο καθένας τη δική του "ουτοπία". Θα εμφανιστούν και οι "προοδευτικοι". Και μετά στο "δια ταύτα" τι θα γίνει?