07 Σεπτεμβρίου, 2011

Του χρόνου διακοπές στο βάλτο

Όταν ξαναγυρνάς στην ωραία «μικρή» σου πόλη αισθάνεσαι ότι δεν έλειψες ούτε μια μέρα, ακόμη κι αν λείπεις τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι μόνες αλλαγές που μπορείς να παρατηρήσεις είναι προς το χειρότερο κι επειδή εγώ δεν αντέχω κάθε χρόνο την κρυάδα του γυρισμού αποφάσισα του χρόνου το καλοκαίρι να κάνω διακοπές στο πρώτο καινούριο ξενοδοχείο που θα ανεγερθεί στην παραλίμνια περιοχή στο Βοτανικό.

Κατά βάθος εύχομαι να είναι και τα τρία έτοιμα και του Μήτση και του Χήτου, αλλά και αυτό που οι αδελφούλες Νικολάτου επιθυμούν να χτίσουν.



Είναι τελείως διαφορετικά να έχεις τρεις επιλογές, εκεί δίπλα στη λίμνη σου, να την αγναντεύεις από τις πισίνες σου και να βλέπεις τα νούφαρα που θα πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Να πίνεις το ποτό σου στα μπαράκια και στα λόμπι των ξενοδοχείων και να σε συντροφεύει το κοάξιμο των συμπαθέστατων βατραχιών.
Άσε που μπορεί να σου κάτσει κι ο πρίγκιπας...

Πάντα ονειρευόμουν να κάνω διακοπές δίπλα σ' ένα βάλτο, το βρίσκω πολύ τρέντι και καινοτόμο, γιατί όχι στο δικό μου βάλτο, της δικής μου πόλης.
 Άσε που παράλληλα ενισχύω την ανάπτυξη και τους βιοπαλαιστές επενδυτές αυτής της πόλης.

Πάντως μπράααβο, μεγάλη σύμπτωση που έχουν και οι τρείς περιουσία δίπλα-δίπλα στο ίδιο μέρος!



Λέτε να είναι σόι;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευεργέτες της πόλης δεν είναι? Μάλιστα σ ένα δρόμο της πόλης δώσαμε και το όνομα ενός απ αυτούς. Οι άλλοι ζούνε ακόμα.

Ororra είπε...

Οι ευεργεσίες φαίνεται δεν τελειώνουν ποτέ, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κονόμα-ανάπτυξη. Δυστυχώς για την πόλη μας υπάρχουν κι οι απόγονοι για να συνεχίζουν το "αναπτυξιακό" έργο των προγόνων τους που για κακή μας τύχη μεταφέρεται πλέον από την πλατεία στην παραλίμνια περιοχή.