25 Ιανουαρίου, 2012

Δεν αντέχω άλλο… Ζητάω βοήθεια....Θέλω να ζήσω


Κραυγή αγωνίας από ένα κορίτσι που παρακαλάει για ζωή. Από ένα κορίτσι από τα εκατοντάδες που νοσούν ανάμεσά μας από τη σύγχρονη μάστιγα της νευρικής ανορεξίας.
Ένα κορίτσι ζητάει βοήθεια απ’ όποιον μπορεί να της την προσφέρει. Ένα κορίτσι που ζει ανάμεσά μας και ζητάει τα χέρια μας για να την τραβήξουν από το θάνατο. Ένα κορίτσι που δυστυχώς ζει σε ένα κράτος που της γυρίζει την πλάτη, που η ανθρώπινη ζωή μεταφράζεται μόνο με οικονομικούς όρους. Ένα κορίτσι που η απουσία κοινωνικών δομών την σπρώχνει στο θάνατο κι αυτή και την οικογένειά της. Ένα κορίτσι που αδυνατεί οικονομικά να αντιμετωπίσει την αρρώστια της.

Ας στερηθούμε ένα γεύμα ο καθ’ ένας από εμάς κι ας το προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας  που μας το ζητάει. Σ΄ένα συνάνθρωπο που αυτή τη στιγμή επιβιώνει από τη βοήθεια της εκκλησίας. Σ΄ένα συνάνθρωπο που ζητάει να σωθεί πηγαίνοντας στην Αθήνα στην ΑΝΑΣΑ , μια μη κερδοσκοπική εταιρία, που όμως προσφέρει μόνο ημερήσια φροντίδα.

Ας δώσουμε  ΑΝΑΣΑ ζωής κι ελπίδας σ’ ένα νέο άνθρωπο.

Ας προσφέρουμε ύπνο και ελπίδα σε μία μάνα που δεν αντέχει άλλο να κλαίει και κάθε βράδυ να ζει με την αγωνία αν το παιδί της αναπνέει.

Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 448/627717-95




Δεν υπάρχουν σχόλια: