28 Φεβρουαρίου, 2012

Ο Αρσενικός, Ο Ασυμβίβαστος, Ο Ανατρεπτικός


Από χθες που διάβασα στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" την «ξεβρακώνομαι συναισθηματικά» συνέντευξη του Κωστόπουλου, με τίτλο: «Εγώ φταίω για όλα», δε με κολλάει ύπνος! Ο άνθρωπος «φαινόμενο» των μίντια έφτασε να πάθει κατάθλιψη! Ο επιχειρηματίας σας ταΐζω πνευματικά σκουπίδια έχασε τον κολοσσό του μισογυνισμού του. Ο άνθρωπος που μαζί με κάποιους άλλους πχ. Θέμο Αναστασιάδη, πρόβαλαν, προώθησαν, θεοποίησαν τη Γυναίκα Αντικείμενο, τη Γυναίκα Βιζιτού, τη Γυναίκα Σκεύος Ηδονής, τη γυναίκα Φυτό και Γλάστρα μαζί, τη Γυναίκα Ακατοίκητο Μοντέλο, τη Γυναίκα Πρότυπο Ξεφτίλας, Δουλοπρέπειας και Υποταγής στα Αντρικά Θέλω, έχασε τη δουλειά του!


Ένας από τους πρωτεργάτες των μίντια που ευθύνονται για την ηθική κρίση που βιώνουμε χρόνια τώρα στη χώρα μας, βγήκε να μας πει τον «πόνο» του μέσω της εφημερίδας του κολλητού του. Δεν είδα όμως «Το Θέμα» να δίνει το ίδιο βήμα και στους απλήρωτους εδώ και ένα χρόνο απολυμένους υπαλλήλους του.

Ο «Ανατρεπτικός», «Ο Ασυμβίβαστος», «Ο Αρσενικός», κατάντησε να ζητάει δουλειά γιατί όπως λέει η τηλεόραση «δεν αμείβει όπως κάποτε». «Αν λοιπόν βρεθεί κανένας άνθρωπος που πιστεύει ότι μπορώ να φτιάξω πράγματα ακόμα, ας με πάρει τηλέφωνο».
 Πώς, πέστε μου πώς να ζήσει αυτός, η Τζένη και τα παιδιά μόνο μ΄ ένα μεροκάματο;

Ευτυχώς όμως είναι και τυχερός! «…Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα, μαζί σε όσα είναι να έρθουν. Σ’ ευχαριστώ». Τάδε έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στον Αρσενικό Πέτρο, στο προσωπικό της blog Jenny.gr. Ανατρίχιασε το Πανελλήνιο! Η γυναίκα οικογενειακό πρότυπο που στέκεται κολόνα δίπλα στον άντρα της! Μαζί στο καγιέν, μαζί στη Μύκονο, μαζί και στο κότερο! Η Γυναίκα του «next top model»! Η γυναίκα που εκμεταλλεύεται τον κάλο μερικών ανώριμων κοριτσιών για να βγάζει χρήματα εις βάρος τους.

Μόνο η Τζένη ενσαρκώνει την πεμπτουσία της γυναικείας κολόνας του σπιτιού!

Εγώ πάντως αγαπητέ Πέτρο είμαι πρόθυμη να σου προσφέρω δουλειά. Μπορείς να φροντίζεις το σπίτι μου καθημερινά στις δουλειές, δηλαδή μαγείρεμα, σιδέρωμα, πλύσιμο, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα ψώνια, να πηγαίνεις τα παιδιά στο σχολείο και τα εξωσχολικά, να τα διαβάζεις, να φροντίζεις τη μετακίνησή τους, τις εξόδους τους, να ασχολείσαι με τον κήπο, την αυλή, να φροντίζεις το σκύλο και το αυτοκίνητο. Αν μπορούσες να πας και στη δουλειά μου πολύ θα με βόλευε, αλλά δεν πειράζει, άσε θα το κάνω εγώ αυτό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να σε προσλάβω είναι να φοράς το εσώρουχο στολή που εγώ θ’ αποφασίσω. Για τα χρήματα μη σε νοιάζει, θα σου δίνω όσα ακριβώς προβλέπονται από το νόμο.
Αν πάλι δε βγαίνεις οικονομικά, μπορείς να στείλεις τη Τζένη ή τις κόρες σου στην εκπομπή του φίλου σου του Θέμου, ξέρεις στο «Όλα» να ξεβρακώνονται προς τέρψη του lifestyle.

Δεν υπάρχουν σχόλια: