28 Σεπτεμβρίου, 2010

Ο Θεός να μου "δόσει" δύναμη


Τάδε έφη Τσάγκας, με μήνυμα SMS παρακαλώ:
«Συμμετέχω στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου. Την Τετάρτη ώρα 19:30 στο DU-LAC ο Δήμαρχος Ν. Γκόντας θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο νίκης στο οποίο θα είμαι υποψήφιος. Εδώ στα Γιάννενα υπάρχω. Ήταν χρέος μου να βρίσκομαι κάθε ώρα πλάϊ σου και το έκανα. Έχω εμπιστοσύνη στη δίκαια κρίση σου. Η παρουσία σου θα μου δόσει δύναμη να συνεχίσω. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΚΑΣ Αντιδήμαρχος.»


Αντιδήμαρχέ μου σου στέλνω κι εγώ ένα μήνυμα, γιατί αργεί να έρθει η πολυπόθητη Τετάρτη που θα σε συναντήσω.

Θέλω να ξέρεις ότι:


• Σου έχω ιδιαίτερη αδυναμία και το γνωρίζεις, γι’ αυτό είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είσαι υποψήφιος στο «ψηφοδέλτιο νίκης». Δε θα δεχόμουν σε καμία περίπτωση από σένα μια υποψηφιότητα ήττας. Φτου μακριά από εσένα αρχηγέ μου!


• Χαίρομαι πολύ που είσαι ανώτερος άνθρωπος, δεν απογοητεύτηκες και συγχώρεσες το Δήμαρχο που τις τελευταίες ημέρες της ομολογουμένα επιτυχημένης θητείας σου ως αντιδήμαρχος έργων, σε πρόδωσε με το χειρότερο τρόπο. Εσύ όμως εκεί, εύγε αντιδήμαρχε.


• Η κοινωνία της πληροφορίας καλή είναι, αλλά δεν κάνει από μόνη της ορθογραφικό έλεγχο. Φαίνεται μάλλον, ότι η άλλη η τεχνοκράτισσα η αντιδήμαρχος σου έβαλε τρικλοποδιά, δεν σου είπε τίποτε. Εγώ όμως θέλω να σε προστατεύσω και γι’ αυτό καλέ μου, διόρθωσε δύο μόνο λεξούλες, όχι παραπάνω. Δεν είναι τίποτε σπουδαίο, αλλά να μη σε σχολιάζουν οι κακόψυχοι αρνητικά. Εσύ πάντα ήσουν καλός στην ορθογραφία στο σχολείο. Θέλω να διορθώσεις το «πλάϊ», δε θέλει διαλυτικά το «ι», ξέρω ότι το ήξερες και το «δόσει», θέλει το «ο» ωμέγα. Δεν είναι «η δόση» που παίρνετε στο δημαρχείο, μη μπερδεύεσαι, αλλά θέλεις να σου «δώσει δύναμη η παρουσία μου να συνεχίσεις» κι εμένα να μου δώσει δύναμη ο Θεός να σε αντέξω άλλα τρεισήμισι χρόνια, αν ξαναβγείς.


• Ξέρω ότι με θέλεις πλάι σου, μου το είχες πει και πριν από τέσσερα χρόνια. Σε περίμενα κάθε μέρα, αλλά δεν ήρθες. Απογοητεύτηκα, πόνεσα, σε πήρα πολλά τηλέφωνα, σου έστειλα πολλά μηνύματα, απάντηση καμία. Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι θα ξαναγυρίσεις και παντρεύτηκα. Γι’ αυτό σε παρακαλώ, μη μου στέλνεις μηνύματα 12 η ώρα τη νύχτα και 9:30 το βράδυ. Θα μας υποψιαστεί ο άλλος και δε θέλω.


Άσε θα έρθω εγώ να σε βρω την Τετάρτη το απόγευμα στο DU-LAC. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις το Γκόντα. Αν δε μπορείς κλείσε δωμάτιο στο Serai μας. Να προσέχεις.
Είδες και τον άλλο κολλητό του τον Μήτση τον πρόδωσε αυτός. Ακούς εκεί να κάνει την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στον κοτά;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ. ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Ο Κ. ΤΣΑΓΚΑΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ "ΜΙΚΡΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. Ο Κ. ΤΣΑΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.
ΜΕ "ΤΙΜΗ" ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ-ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΓΚΑ

Ανώνυμος είπε...

εισαι απιθανη!!!
εχεις χιουμορ!!!!
κατι που δεν εχει ουτε ο Τσαγκας ουτε ο ανωνυμος 12:54!!!!!!!
συνεχισε, οι ανθρωποι αυτοι πρεπει οποσδηποτε να φυγουν γρηγορα απο τη δημοτικη αρχη.
αυτο το "μπουλουκι", γιατι τετοιο ειναι, δεν θα αφησει τιποτα ορθιο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΓΚΑ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΙΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ Ο Κ. ΤΣΑΓΚΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ. ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΜΕ "ΤΙΜΗ" ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΓΚΑ

mesiekat είπε...

ανώνυμε 12:54 είσαι ανώνυμος και ότι κι αν σχολιάσεις πέφτει στο κενό...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12:54,ΑΚΟΥ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ:
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ κλπ,κλπ;;;;;;;;;
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (10.000) ΕΙΠΕΣ, ΙΣΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΥ "ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ" ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΚΟΝΤΙΝΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ή ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΟΝ κ.Γ. ΑΝΥΦΑΝΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ororra είπε...

Έμαθα ότι έστειλε κι ο ναύαρχος-δήμαρχος sms. Τι κρίμα, εμένα δε μου έστειλε. Τυχαίο; Δε νομίζω.

delinquents είπε...

Λοιπόν ororra από τα συμπεράσματα που βγάζω από τους ανώνυμους είναι αγαπητός ο Τσάγκας και είναι κρίμα και άδικο να σπιλώνεις εσύ το όνομά του. Μεταξύ μας έμαθα πως έχει και την ευλογία της παναγίας εκτός από την δύναμη του θεού.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 12:54:ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ! ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΥΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ: Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΓΚΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ SMS Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;
ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ;;;
ΦΙΛΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΙΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Μπριμπίλω είπε...

Συγγνώμη βρε ορόρα μου αλλά πρέπει να το πω: δεν είναι "τρεισήμισι χρόνια" αλλά "τριάμισι". Να είμαστε και δίκαιοι δηλαδή(ς) :)

Ororra είπε...

Μπιρμπίλω μου σ' ευχαριστώ για την υπόδειξη, αλλά επειδή το έψαξα, ισχύουν και τα δύο. Βλέπεις εγώ έβγαλα το αρχαίο σχολείο, ενώ εσύ πρέπει να είσαι σύγχρονη.
Μη με παρεξηγείς όμως γιατί μπορεί να κόλλησα κι από τον υποψήφιο. Η εξουσία βλέπεις σε παρασύρει.

Μπιρμπίλω είπε...

:) Μπα, μάλλον το αρχαίο βγάλαμε και οι δυο μας. Το δικό μου σχολείο μπορεί να έχει γκρεμιστεί κιόλας :)

Σε κάθε περίπτωση, αφού ισχύουν και τα δύο, θα έρθω στις τριάμισι για καφέ