20 Φεβρουαρίου, 2011

Τζάμπα οικόπεδο

Σ' αυτό το κράτος "του ότι θέλω κάνω" και "όσο πιο παράνομος είμαι τόσο πιο μάγκας περνιέμαι", αφήνει όλα τα περιθώρια, ανεξέλεγκτα, να επιτρέπει στον κουτοπόνηρο πολίτη να κατοχυρώνει δημόσια περιουσία. Αυτοί φυσικά που έχουν κατακλέψει με χίλιους δυο τρόπους όλα αυτά τα χρόνια το κράτος, θα τους δείτε να σχίζουν τα ιμάτιά τους για την πατρίδα και τη διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας

Φυσικά δε χρειάζεται να πάτε μακριά για να τους ανακαλύψετε. Ακόμη και μέσα στην πόλη μας μπορείτε να δείτε πως με απροκάλυπτο τρόπο, κακομοίρηδες στη νοοτροπία και στη στάση ζωής, αποδεικνύονται "οι μάγκες" που ευνοούνται από το σύστημα και κοροϊδεύουν απροκάλυπτα, τους νόμιμους γείτονές τους και συμπολίτες τους.


Ένας απλός τρόπος είναι δίπλα στο δάσος, σε περιοχές που σέρνονται δεκαετίες τα σχέδια πόλης, να στήνουν ολόκληρα τσαντήρια, να χτίζουν με τσιμεντόλιθους αποθήκες-σπίτια, να φέρνουν με λάστιχα υδροδότηση, να μεγαλώνουν το κοτέτσι τους μέρα-μέρα, να καλλιεργούν τα λαχανικά τους, να μαζεύουν ότι άχρηστο για να γεμίσουν "το οικόπεδό τους", για να αποδείξουν εκ των υστέρων, όποτε κι αν χρειαστεί, ότι είναι δικό τους, μέχρι τα όρια που αυτοί αποφάσισαν.


Φυσικά το Δασαρχείο όταν ξόδεψε τα χρήματα της Ευρώπης, άρα τα δικά μας, έφτιαξε ένα τοιχίο για να οριοθετήσει το δάσος, παίρνοντας υπόψη του την υφιστάμενη κατάσταση κι όχι τη νόμιμη κι αυτό φυσικά γιατί θα έπρεπε να γίνουν μια σειρά άλλες ενέργειες, απίστευτα χρονοβόρες κι αναποτελεσματικές.


Αυτό εννοείται και το γνωρίζουν όλοι οι μάγκες και γι' αυτό ειρωνεύονται και κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα κορόιδα που φοβούνται, δεν τολμούν ή δε θέλουν να κατοχυρώσουν τζάμπα οικόπεδο.

Αν τολμάει ας τους καταγγείλει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: